ANGEL LOVE PRODUCTION
Головна » 2012 » Квітень » 11 » Апеляційний суд Рима
22:12
Апеляційний суд Рима

http://youtu.be/duH64KI7ch0

Апеляційний суд Рима визначає запобіжний захід для Арсена Авакова. Він діятиме до розгляду питання про екстрадицію колишнього губернатора Харківщини до України.


Італійські прокурори попросили для Авакова домашнього арешту. Натомість, його захисники наполягають на звільненні затриманого. На попердньому засіданні Аваков переконав суддів, що не збирається залишати Італію. Відтак, утримувати його під вартою не будуть. Питання екстрадиції судді мають вирішити за місяць. До того часу українська сторона повинна оформити усі небхідні документи.


Арсена Авакова, оголошеного у міжнародний розшук, затримали силами Інтерполу в кінці березня. В Україні його звинувачують у незаконному відчуженні землі. Соратники екс-посадовця звернулися до італійських правоохоронців з проханням надати йому притулок через політичне переслідування. Андрій Кожем’якін, народний депутат, БЮТ-"Батьківщина": "Ми сподіваємося на те, що італійська влада і італійський суд не видадуть українським правоохоронцям Арсена Авакова, і не дадуть можливість знущатися над ним в українських тюрмах і українських СІЗО. І те, що нам сказали адвокати - у нас є велика надія на те, що рішення буде правильне".


Євгенія Тимошенко, донька Юлії Тимошенко: "Сегодня мы поняли, что итальянские власти и правосудие, скорее всего, будут на нашей стороне. Мы верим в итальянское правосудие и знаем, что они поддерживают сторону оппозиции и представляют, какой режим сейчас в Украине и что может ждать Арсена Авакова в Украине, учитывая то, что происходит с моей мамой и что пытки, которые она переносит в тюрьме, могут случиться и с ним, и с каждым украмнцем".


Переглядів: 1248 | Додав: Link | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Skype

наше весілля

ВІДЕОЗЙОМКА ВЕСІЛЬ

ЗЙОМКА РЕКЛАМИ

Соцсеть

Кузьма Скрябін

SENATOR HOTEL

елітне весілля

vip весілля

You Tube

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0